Kezdőlap

X. Üveghuta Kupa – Verseny előtti infók

1. Pályazár

Az utat polgárőrök segítségével lezárjuk,9.30 és 14.30 között! Csak a rendezők, mentők, rendőrség, tűzoltóság lehetnek autóval a pályán, ha esetleg szükséges.

Mivel sok induló lesz, mindenkit szeretnénk megkérni, hogy a pályán CSAK versenyben lévő kerékpáros tartózkodjon! Ami a már távjukkal végzett, visszagurulókra is vonatkozik!!!

Ebből volt a legtöbb probléma eddig. Aki végzett gyorsan legurult a kocsihoz és a még versenyben lévőkre nem figyelt.

Ezt szeretnénk elkerülni! Tehát mindenkit megkérünk, hogy ne arra guruljon le az autóhoz a balesetek elkerülése végett, hanem Hollóstető-Lillafüred-Miskolc útvonalon.
Ez vonatkozik a bemelegítőkre és azokra az indulókra is, akik reggel felhozzák az autót! Számolják bele az időbe, hogy 9.30-tól nem tudnak legurulni a lászlói úton!

A rendezőség döntése szerint, aki visszagurul, míg induló van a pályán, kizárjuk a versenyből!

2. Nevezés

Reggel 7.30 órától már lehet rajtszámokat felvenni a rajtnál! Aki tud a torlódás elkerülése végett jöjjön ki hamarabb. Ha valaki esetleg mégsem tudna jönni és be van nevezve, kérem telefonáljon a 302063602-es számon, hogy ne várjuk hiába.

3. Felszállítás

A lejöveteleket, reményeink szerint megszünteti, hogy 3x lesz csomagfelszállítás. Érdemes egy kis hátizsákba pakolni, amibe meleg ruha is elfér. Tervezett időpontok: 9:50, 12:00, és az utolsó induló után. Bepakolás a parkolóban. Kipakolás a Borostyán Étterem udvarán. Az esetlegesen eltűnt tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

4. Parkolás

Aki lent szeretne hagyni az autót,, megteheti a focipálya melletti parkolóban. Fent Bükkszentkereszten a Borostyán étterem udvarára nem lehet beállni!

A falu parkolóit kellene igénybe venni, mivel a gombanapok következő végén lesznek, nem kell torlódásra számítani emiatt.

5. Programok

Vegyétek igénybe az Életfa Országos Egészségörző Program szolgáltatásait, a rajtban (bemelegítő krémek) és a megújult, nagyon finom gyógynövényes ételeket is kínáló Borostyán Étterem kínálatát. Az étterem udvarán még arcfestés várj a gyerekeket, valamint az Életfa játék és izomlazító vádli masszázs, tombola.
Triálbemutató Hegével Magyarország egyetlen nemzetközi szintű triál versenyzőjével! 12.30 és kb 14.30 kor!

Eredményhírdetés előreláthatólag kb. 15.15 órakor az étterem udvarán.

A befutócsomagot is itt tudjátok átvenni a rendezői sátornál, amiben tócsni,teajegy és az emblémázott üvegpohár van!

Sikeres versenyzést mindenkinek!
Rendezőség



oldal tetejére ^

2013. október 05.