Kezdőlap

XIII. Üveghuta Kupa verseny előtti információk

Sziasztok!

Pár információt küldenék az indulóknak a versennyel kapcsolatban. Kérlek, szánjatok rá egy kis időt és olvassátok el.

A legfontosabb változás a helyszínnel kapcsolatban, hogy kiköltözünk a 3 szintes parkolóba, a Borostyán étterem oldalához a központba.

  1. Pályazár

Az utat polgárőrök segítségével lezárjuk,9.30 és 15.00 között! Csak a rendezők, mentők, rendőrség, tűzoltóság lehetnek autóval a pályán, ha esetleg szükséges. De sajnos mindig vannak idióták, tessék figyelni!
Mivel sok induló lesz, mindenkit szeretnénk megkérni, hogy a pályán CSAK versenyben lévő kerékpáros tartózkodjon! Ami a már távjukkal végzett, visszagurulókra is vonatkozik!

Ebből volt a legtöbb probléma eddig. Aki végzett gyorsan legurult a kocsihoz és a még versenyben lévőkre nem figyelt.

Ezt szeretnénk elkerülni! Tehát mindenkit megkérünk, hogy ne a pályán guruljon le az autóhoz a balesetek elkerülése végett, hanem Hollóstető-Lillafüred-Miskolc útvonalon. Ez vonatkozik a bemelegítőkre és azokra az indulókra is, akik reggel felhozzák az autót! Számolják bele az időbe, hogy 9.30-tól nem tudnak legurulni a lászlói úton!

A rendezőség döntése szerint, aki visszagurul, míg induló van a pályán, kizárjuk a versenyből !!!

  1. Nevezés

Reggel 8.00 órától már lehet rajtszámokat felvenni Bükkszentlászlón! Aki tud a torlódás elkerülése végett jöjjön ki hamarabb. Ha valaki esetleg mégsem tudna jönni és benevezett, kérem telefonáljon a 302063602-es számon, hogy ne várjuk hiába. Mindenkinek az indulási ideje előtt 1 órával fel kell venni a rajtszámát. A nevezésnél kapja meg mindenki a Primavera vizet és a fiatal versenyzők a kulacsokat!

WC: idén is lesz mobil Wc a rajtnál! J Ide is eljutottunk J Használjátok!

  1. Felszállítás

Érdemes egy kis hátizsákba pakolni, amibe meleg ruha is elfér. Tervezett időpontok: 9:30 11:30, és az utolsó induló után. Bepakolás a nevezési sátornál. Kipakolás a 3 szintes parkolóban. Az esetlegesen eltűnt tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

  1. Parkolás

Aki lent szeretne hagyni autót, megteheti a focipálya melletti parkolóban. Fent Bükkszentkereszten a háromszintes parkolónál a legalsó szint használható, polgárőr fogja megmondani hány autó fér be. A középső szintre tervezzük Gizmó bemutatóját, azt szabadon kell hagyni a felsőre pedig a közösségi teret, így azt is - bringatartó, sörasztal sörpad és Életfa, Kis-Galya sátor. A Borostyán éttermes üzemelteti az Erdőmester sörözőt is így nem lesz gond!

További parkolásra a falu utcáit kellene igénybe venni, mivel a gombanapok következő hét végén lesznek, nem kell torlódásra számítani emiatt és fizetni sem kell.

  1. Programok, ajánlatok

Vegyétek igénybe az Életfa Országos Egészségőrző Program szolgáltatásait, a rajtban (bemelegítő krémek+info) a célban lazító masszázs, krémek vására, játék, újdonság a szendvicskrém verseny-bátran lehet nevezni, akinek kedve van! Részletek a kisgalya honlapon. Az Életfa programról és a termékekről tájékozódhattok előre is a www.eletfaprogram.hu oldalon.

A nagyon finom gyógynövényes ételeket is kínáló Borostyán étterem kínálata: 20 % kedvezmény a rajtszámmal ott ebédelőknek. A parkolóban ingyenes arcfestés várja a gyerekeket, valamint Gabó üveg ékszereit is megvásárolhatjátok, Ő készíti nektek évek óta a szép érmeket.

Gizmo Freestyle show lesz ismét! Helyszín: 3 szintes parkoló középső részén. Tervezett időpontok: 13.15 és kb 15.15 kor!

Eredményhirdetés előreláthatólag kb. 15.30 órakor lesz a parkoló középső szintjén. Idén az Életfa díjai mellé idén már helyi termékek is kerültek a díjazásba, reméljük tetszeni fog!

A befutócsomagot is itt tudjátok átvenni a rendezői sátornál, amiben tócsni jegy, az emblémázott üvegpohár és a Dreher 24 – 18 év felett - van!

Rossz idő esetén (ami nem lesz remélhetőleg) az tornateremben biztosítunk öltözési és zuhanyzási lehetőséget minden indulónak!

Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!oldal tetejére ^

2016. szeptember 30.