Kezdőlap

XIV. Üveghuta Kupa verseny előtti információk

Sziasztok! Pár információt küldenék az indulóknak a versennyel kapcsolatban.

Kérlek, szánjatok rá egy kis időt és olvassátok el. A legfontosabb változás a helyszínnel kapcsolatban, hogy újra kiköltözünk a 3 szintes parkolóba, a kocsmasor mögé a központba.

 

  1. Pályazár

Az utat polgárőrök segítségével lezárjuk,9.30 és 15.00 között! Csak a rendezők, mentők, rendőrség, tűzoltóság lehetnek autóval a pályán, ha esetleg szükséges. De sajnos mindig vannak, akik ezt nem

hajlandóak figyelembe venni, tessék figyelni!
Mivel sok induló lesz, mindenkit szeretnénk megkérni, hogy a pályán CSAK versenyben lévő kerékpáros tartózkodjon! Ez a távjukkal végzett, visszagurulókra is vonatkozik! Tehát senki sem gurulhat le a pályán, csak körbe Hollóstető-Lillafüred-Miskolc útvonalon. Ez vonatkozik a bemelegítőkre és azokra az indulókra is, akik reggel felhozzák az autót! Számolják bele az időbe, hogy 9.30-tól nem tudnak legurulni a lászlói úton!

A rendezőség döntése szerint, aki visszagurul, míg induló van a pályán, kizárjuk a versenyből !!!

 

  1. Nevezés

Reggel 8.00 órától már lehet rajtszámokat felvenni Bükkszentlászlón! Aki tud a torlódás elkerülése végett jöjjön ki hamarabb. Ha valaki esetleg mégsem tudna jönni és benevezett kérem, telefonáljon a 302063602-es számon, hogy ne várjuk hiába. Mindenkinek az indulási ideje előtt 45 perccel fel kell venni a rajtszámát.

Toalett: idén is lesz mobil WC a rajtnál! J Ide is eljutottunk J Használjátok!

 

  1. Felszállítás

Érdemes egy kis hátizsákba pakolni, amibe meleg ruha is elfér. Tervezett időpontok: 9:30 11:45, és az utolsó induló után 14:30. Bepakolás a nevezési sátornál. Kipakolás az első két körnek a cél után a kék sátornál, az utolsó körnek a 3 szintes parkolóban. Az esetlegesen eltűnt tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

 

  1. Időmérés

Az időket idén is chipel mérjük. Kormány rajtszám is lesz és egy nyeregcsőre szerelhető pici tábla is, amit fel kell tenni a bringára. A nyereg rajtszámot a cél után le kell venni az erre kijelölt sátorban és betenni a gyűjtőkosárba. Kérjük, addig senki ne menjen tovább, míg nem vágták le neki a segítő gyerekek! Ide érkeznek meg az 1. és 2. kör ruhák is. Mindkét rajtszámot kötelező feltenni!!! A részeredmények 12.30-tól folyamatosan ki lesznek téve a középső parkolóban!

 

  1. Parkolás

Aki lent szeretne hagyni autót, megteheti a focipálya melletti parkolóban Bükkszentlászlón. Fent Bükkszentkereszten ki lesz nyitva a Borostyán étterem parkolója a versenyzőknek! A háromszintes parkolónál a legalsó szint használható erre a célra, polgárőr fogja megmondani hány autó fér be. A nagy parkoló felső szintre tervezzük Gizmó bemutatóját, azt szabadon kell hagyni a középsőre pedig a közösségi teret, így azt is - bringatartó, sörasztal sörpad és Party Service, Kis-Galya sátor.

További parkolásra a falu utcáit kellene igénybe venni, mivel a gombanapok következő hét végén lesznek, így nem kell torlódásra számítani emiatt. A parkolás ingyenes.

  1. Programok, ajánlatok, étkezés

Idén nem lesz Életfa Program, így a rajtban ne keressétek a masszázst.

Sajnos idén nem lesz nyitva a Borostyán étterem.

De jó hír, ami az ellátást illeti: Az indulók a Diósgyőri Party Service által helyben készített juhtúrós lepényt kapják! Isteni! Garantálom! Hogy frissen tudjon készülni, mindenki vegye át felérkezési sorrendben, azt ne várjátok el, hogy egyszerre tud fogyasztani 30-40 fő! Hiszen kel a tészta és folyamatosan sütik!!! Az egyéb vendéglátásban is ők fognak részt venni, aki ebédelni szeretne, Zöldséges csirkemell csíkokat keressen náluk, készülnek ezzel is.
Aki mást szeretne a megújult Erdőmester sörözőben tud gyros tálat, hamburgert, francia pirítóst és sült krumplit falatozni, habos kakaó is van a kedvünkért a habos sör mellett! Nyilván mivel kocsma, lehet egy kicsit lassabb a kaja kiszolgálás, mint egy erre specializálódott étteremben!
Aki éttermi beülősre vágyik, a Privát fogadó és étterem üzemel a faluban! Az Ódon panzióval egy udvarban az Erdészkert út 5. szám alatt találjátok! Keressétek őket bátran!
Gizmo Freestyle show lesz ismét! Helyszín: 3 szintes parkoló felső szintjén. Szeretik, ha körbeállják és tapssal bíztatják őket! Tervezett időpontok: 13.15 és kb. 15.15 kor! Valamint a Harc és Táncművészet Sportegyesület bemutatója közvetlenül az eredményhirdetés előtt 5 percben!

Eredményhirdetés előreláthatólag kb. 15.30 órakor lesz a parkoló középső szintjén.

A befutócsomagot is itt tudjátok átvenni a rendezői sátornál, amiben tócsni jegy, az emblémázott üvegpohár és a Dreher 24 – 18 év felett, alatta kulacs- van!

 

Rossz idő esetén (ami nem lesz remélhetőleg) az tornateremben biztosítunk öltözési és zuhanyzási lehetőséget minden indulónak! Hűvös azért lehet, mégiscsak hegyvidék!!!
Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!oldal tetejére ^

2017. szeptember 30.