Kezdőlap

XVIII. Üveghuta Kupa verseny előtti információk

Sziasztok! Pár információt küldenék az indulóknak a versennyel kapcsolatban.

Kérlek, szánjatok rá egy kis időt és olvassátok el!

Visszaköltözünk az eredeti Versenyközpontba, a 3 szintes parkoló alsó részébe!

Versenyinformációk!

Figyelem Régi-Új helyszín a központban!

  1. Pályazár

Az utat polgárőrök segítségével lezárjuk 9.30 és 13.00 között! Csak a rendezők, mentők, rendőrség, tűzoltóság lehetnek autóval a pályán, ha esetleg szükséges. Mindenkit szeretnénk megkérni, hogy a pályán CSAK versenyben lévő kerékpáros tartózkodjon! Ez a távjukkal végzett, versenyzőkre is vonatkozik! Tehát senki sem gurulhat le a pályán, csak körbe Hollóstető-Lillafüred-Miskolc útvonalon. Ez vonatkozik a bemelegítőkre és azokra az indulókra is, akik reggel felhozzák az autót! Számolják bele az időbe, hogy 9.30-tól nem tudnak legurulni a lászlói úton! Ez a fél perces rajtolások miatt most különösen fontos!

A rendezőség döntése szerint, aki visszagurul, míg induló van a pályán, kizárjuk a versenyből !!!

  1. Nevezés

Reggel 8.00 órától már lehet rajtszámokat felvenni Bükkszentlászlón! Aki tud a torlódás elkerülése végett jöjjön ki hamarabb. Ha valaki esetleg mégsem tudna jönni és benevezett kérem, telefonáljon a 302063602-es számon, hogy ne várjuk hiába. Mindenkinek az indulási ideje előtt 1 órával fel kell venni a rajtszámát.

Toalett: idén is lesz mobil WC a rajtnál! Használjátok, a buszmegállónál lesz!

Mindenki figyelmét felhívjuk az aktuális járványügyi szabályok betartására!

  1. Felszállítás cuccoknak

Érdemes egy kis hátizsákba pakolni, amibe váltó ruha is elfér, Tervezett időpontok: 9:50, 11:00, és az utolsó induló után 12:10. Bepakolás a nevezésnél. Kipakolás a cél után pár méterrel, az első két körnek. Javasolnám, hogy a sok egyforma táska miatt nevet tegyetek rá! Az utolsó felszállítás már a parkolóba jön a színpadhoz!

  1. Időmérés

Az időket idén is chipel mérjük. Az eredményeket online is követhetitek miután beértek az alábbi linken: http://sportkrono.hu/2021-10-03-XVIII.%20UVEGHUTA%20KUPA... 15 percenként lesz frissítve.

  1. Parkolás

Aki lent szeretné hagyni autót, megteheti a focipálya melletti parkolóban Bükkszentlászlón. Fent Bükkszentkereszten a község elején a Szalonnasütőnél (ez van a célhoz legközelebb), a 3 szintes parkoló felső 2 szintjén. A főúton ne álljatok meg, tábla is van, max. az Önkormányzat előtt van pár hely.

  1. Programok, ajánlatok, étkezés

A Privát fogadó jóvoltából a tócsnit fog kapni mindenki. Ezt a befutó csomag átvétele után, szintén a 3 szintes parkoló alsó szintjén tudjátok átvenni a színpadnál. A befutócsomagot a rendezői sátornál, amiben tócsni jegy, az emblémázott üvegpohár és a Dreher 24 (18 év felett). Aki éttermi beülősre vágyik, A Privát fogadót vagy a Bükki Ízek vendéglátó helységeket keresse.

Eredményhirdetés előreláthatólag kb. 13.15 órakor lesz a nagyszínpadnál.

Sikeres versenyzést kívánunk mindenkinek!



oldal tetejére ^

2021. október 02.