Rendezvények

IX. Üveghuta Kupa

IX. Üveghuta Kupa

Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt
Hegyi időfutamverseny

és

BÜKKSZENTKERESZTI GOMBANAPOK

GOMBÁS ÉTELEK, FŐZŐVERSENY, GOMBATÚRÁK, CSALÁDI PROGRAMOK

info: www.bukkszentkereszt.hu

VERSENYKIÍRÁS

A verseny fővédnöke: Jámbor Flórián, Bükkszentkereszt Polgármestere 

Védnök: Katona Ferenc, Önkormányzati Képviselő

1. A verseny célja

Hegyi időfutamverseny helyezési sorrendjeinek eldöntése 17 kategóriában. KATEGÓRIÁK: FÉRFI: SERDÜLŐ 1999-2003, IFI 1995-1998, FELNŐTT 1973-1994, SENIOR I. 1963-1972, SENIOR II. 1912-1962, NŐI: SERDÜLŐ: 1995-2003, FELNŐTT: 1973-1994, SENIOR: 1912-1972. KÜLÖN KERÜLNEK ÉRTÉKELÉSRE az ORSZÁGÚTI és MTB KERÉKPÁRRAL INDULÓK. ISMÉT: Páros időfutam kategória nélkül! Szétszórt indulási időkkel!

A verseny nyílt, minden leigazolt és amatőr versenyző számára, aki a helyszínen benevez, és ezzel elfogadja a verseny szabályait. Célja a tehetségek felkutatása és az egészséges életmódra nevelés. Lehetőség az amatőr kerékpárosok számára erőnlétük felmérésére versenykörülmények között.

2. A verseny rendezője

Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület. 3526 Miskolc, Katowice u. 5. Kirilla László +36 30/9284-233

3. A verseny központja

Rajt, nevezés: Bükkszentlászlón.

Cél: Bükkszentkereszt határában, Eredményhirdetés Bükkszentkereszt BOROSTYÁN ÉTTEREM udvarán.

4. A verseny időpontja, távja

2012. október 7. (vasárnap) 10:00. 5,3 km

A verseny típusa: Egyéni hegyi időfutam verseny, egyperces indítással. Mindenki csak egy számban indulhat! MTB kategória csak 26 X 1,5-ös külső gumi mérettől. A versenybíróság ellenőrzi a kerékpárokat, hogy megfelelnek-e a kategóriának! Nem megfelelő kerékpár esetén kizárhatják a versenyzőt, vagy másik kategóriába sorolhatják. A versenyen csak jó műszaki állapotú (működőképes fék és váltórendszer) kerékpárral lehet indulni! Maximális indulói létszám: 200 fő!

5. Nevezés módja

Előnevezés: e-mailben kisgalya@gmail.com, név, rajtidőpont, szül. év, kategória (országúti/MTB), egyesület/város megadásával! CSAK PONTOS ADATOKAT TARTALMAZÓ, HIÁNYTALANUL LEADOTT és BEFIZETETT ELŐNEVEZÉSEKET TUDJUK FIGYELEMBE VENNI! Az email-en érkezett előnevezések akkor válnak véglegessé, ha az előnevezéskor válaszlevélben elküldött bankszámlaszámra beérkezik az előnevezési díj, a megadott határidőig. Az utalásnál a befizetett személyek nevét és kapott indulási idejét fel kell tüntetni! Az előnevezetteknek a rajtszámot egy órával a saját rajtidejük előtt, de legkésőbb 11 óráig át kell venni. Az előnevezettek névsora a www.kisgalya.hu oldalon folyamatosan frissítésre kerül! Először feketével, amint véglegessé vált a nevezés (pénz megérkezett), színessel.

Akinek problémás az utalás, Bükkszentkereszten személyes fizetés is lehetséges előzetes egyeztetéssel.

Helyszíni nevezés: a rajt területén 7.30-10.30 között van lehetőség.

Mindenkinek a rajtszáma egyben az indulási idejét is jelzi!

6. Előnevezési határidő

2012. szeptember 13. – szeptember 28. (péntek). A határidő lejárta után, nem tudunk előre rajtszámot biztosítani! A határidő lejártáig a befizetésnek is meg kell érkezni.

7. Nevezési díj

Előnevezési díj: egyéni: 1700 Ft, páros: 3400 Ft. Előre utalással szeptember 28-ig! Helyszíni nevezési díj: 2200 Ft (páros 4400 Ft) Helyszíni nevezések befizetése Bükkszentlászlón, a rajthelyszínen történik. Bükkszentkereszten a Borostyán Étterem udvarán, minden távját befejező versenyző frissítőt, emblémázott üvegpoharat és a Borostyán étterem jóvoltából egy kis harapnivalót kap.

8. Helyezések eldöntése, értékelés

A verseny korcsoportonkénti győztese az a versenyző, aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a távot, külső segítség igénybe vétele nélkül! Aki külső segítséget igénybe vesz, azonnali kizárásra kerül! Autós kisérésre nincs lehetőség! A párosoknak együtt kell teljesíteni a távot, eredményük a páros 2. áthaladójának ideje.

9. Díjazás, eredményhirdetés

Eredményhirdetés, az utolsó beérkezőt követően max.60 perc. Korcsoportonként kupa, érem és tárgyjutalom az első három helyezettnek. Minden induló emblémázott üvegpoharat és a célban ételt, teát kap ajándékba.

10. Rajtolás

Rajtolási sorrend:  10:00: első induló, majd percenkénti indítással nevezési sorrendben folyamatosan. Mindenkit név és rajtszám szerint szólítani fogunk legkésőbb 30 másodperccel az indulás előtt. Aki lekési a rajtot, saját idejéből veszít. A pályán csak rajtszámmal rendelkező kerékpáros tartózkodhat. A versenyzők melletti futás, kerékpározás, autózás ill. a versenyzők tolása azonnali kizárással jár.

11. Tájékoztatás

12. Óvás

A versenyszámok befejezése után 30 percig fogad el a versenybíróság írásbeli észrevételt, melyet a helyszínen tárgyal és hirdeti ki az eredményét. Óvási díj 10.000 HUF

név, rajtidőpont, szül. év, kategória


Kapcsolódó anyagokoldal tetejére ^

2012. augusztus 25.