Rendezvények

X. Üveghuta Kupa – File László emlékfutam

X. Üveghuta Kupa - File László emlékfutam

Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt
Hegyi időfutamverseny.

A rendezvény a MOB és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

VERSENYKIÍRÁS

Fővédnök: Jámbor Flórián, Bükkszentkereszt polgármestere 

Védnök: Katona Ferenc, önkormányzati képviselő

1. A verseny célja

Hegyi időfutamverseny helyezési sorrendjeinek eldöntése 20 kategóriában. FÉRFI: SERDÜLŐ 2000-2004, IFI 1996-1999, FELNŐTT 1974-1995, SENIOR I. 1964-1973, SENIOR II. 1954-1963, VETERÁN 1913-1953 NŐI: IFI: 1996-2004, FELNŐTT: 1974-1995, SENIOR: 1913-1973. KÜLÖN KERÜLNEK ÉRTÉKELÉSRE az ORSZÁGÚTI és MTB KERÉKPÁRRAL INDULÓK. Páros időfutam, kategória nélkül! Előre meghatározott indulási időkkel!
ÚJDONSÁG!!! CSAK a X. VERSENYEN! 100 kg felett külön kategória! (Mérlegelés kötelező a rajthoz szólításkor)

A verseny nyílt, minden leigazolt és amatőr versenyző számára, aki a helyszínen benevez, és ezzel elfogadja a verseny szabályait. Célja a tehetségek felkutatása és az egészséges életmódra nevelés. Lehetőség a kerékpárosok számára erőnlétük felmérésére versenykörülmények között.

2. Rendező

Kis-Galya Közhasznú Sportegyesület. 3526 Miskolc, Katowice u. 5. Kirilla László 30/9284-233

3. Versenyközpont

Rajt, nevezés: Bükkszentlászlón.

Cél: Bükkszentkereszt határában, Eredményhirdetés Bükkszentkereszt BOROSTYÁN ÉTTEREM udvara.

4. Időpont, táv, gumiméret

2013. október 6. (vasárnap) 10:00. 5,3 km

A verseny típusa: Egyéni hegyi időfutam verseny, egyperces indítással. Mindenki csak egy számban indulhat! MTB kategória csak 26 X 1,5-ös külső gumi mérettől, 29-es MTB esetében minimális gumi méret: 29x2.0. A versenybíróság ellenőrzi a kerékpárokat, hogy megfelelnek-e a kategóriának! Nem megfelelő kerékpár esetén kizárhatják a versenyzőt, vagy másik kategóriába sorolhatják. A versenyen csak jó műszaki állapotú (működőképes fék és váltórendszer) kerékpárral lehet indulni!

5. Nevezés módja

Előnevezés: e-mailben kisgalya@gmail.com, Név, rajtidőpont, szül. év, kategória (országúti/MTB), egyesület/Város, megadásával! CSAK PONTOS ADATOKAT TARTALMAZÓ, HIÁNYTALANUL LEADOTT és BEFIZETETT ELŐNEVEZÉSEKET TUDJUK FIGYELEMBE VENNI! Az email-en érkezett előnevezések akkor válnak véglegessé, ha az előnevezéskor válaszlevélben elküldött bankszámlaszámra beérkezik az előnevezési díj, a megadott határidőig. Az utalásnál a befizetett személyek nevét és kapott indulási idejét fel kell tüntetni! Az előnevezetteknek a rajtszámot egy órával a saját rajtidejük előtt, de legkésőbb 11 óráig át kell venni. Az előnevezettek névsora a www.kisgalya.hu oldalon folyamatosan frissítésre kerül! Először feketével, amint véglegessé vált a nevezés (pénz megérkezett), színessel.

Akinek problémás az utalás, Bükkszentkereszten személyes fizetés is lehetséges előzetes egyeztetéssel. Helyszíni nevezés: a rajt területén 7.30-11.30 között van lehetőség. Mindenkinek a rajtszáma egyben az indulási idejét is jelzi!

6. Előnevezési határidő

2013. szeptember 2. – szeptember 27. (péntek). A határidő lejárta után is tudunk előre rajtszámot biztosítani, de már a magasabb nevezési díj befizetése ellenében utolsó nap október 4. (péntek)! A határidők lejártáig a megfelelő összegnek is meg kell érkezni.

7. Nevezési díj

Előnevezési díj: egyéni: 1800 Ft, páros: 3600 Ft. Előre utalással szeptember 27-ig! Szeptember 28-tól október 4-ig lehetőség van még helyet foglalni (csak személyes befizetés esetén!), már a helyszíni nevezési díj fejében: 2300 Ft (páros 4600 Ft) Helyszínen is van lehetőség nevezni, ha nincs betelve a létszám limit. A nevezések befizetése Bükkszentlászlón október 6-án, a rajthelyszínen történik, a még fennmaradó, vagy megüresedő helyekre.

8. Helyezések eldöntése, értékelés

A verseny korcsoportonkénti győztese az a versenyző, aki a legrövidebb idő alatt teljesíti a távot, külső segítség igénybe vétele nélkül! Aki külső segítséget igénybe vesz, azonnali kizárásra kerül! Autós kisérésre nincs lehetőség! A párosoknak együtt kell teljesíteni a távot, eredményük a páros 2. áthaladójának ideje. Aki a lezárt úton lefelé halad, azonnali kizárásra kerül!

9. Díjazás, eredményhirdetés

Eredményhirdetés, az utolsó beérkezőt követően max.60 perc. Korcsoportonként kupa, érem és tárgyjutalom az első három helyezettnek. Bükkszentkereszten a Borostyán Étterem udvarán, minden távját befejező versenyző frissítőt, emblémázott üvegpoharat és a megújult Borostyán étterem jóvoltából egy kis harapnivalót kap.

10. Rajtolás

Rajtolási sorrend: 10:00: első induló, majd percenkénti indítással nevezési sorrendben folyamatosan. Mindenkit név és rajtszám szerint szólítani fogunk legkésőbb 1 perccel az indulás előtt. Aki lekési a rajtot, saját idejéből veszít. A pályán csak rajtszámmal rendelkező kerékpáros tartózkodhat. A versenyzők melletti futás, kerékpározás, autózás ill. a versenyzők tolása azonnali kizárással jár. A versenyidő a rajtoltató órája szerint indul!!!

11. Tájékoztatás

12. Óvás

A versenyszámok befejezése után 30 percig fogad el a versenybíróság írásbeli észrevételt, melyet a helyszínen tárgyal és hirdeti ki az eredményét. Óvási díj 10.000 HUF


Kapcsolódó anyagokoldal tetejére ^

2013. augusztus 31.