Rendezvények

XI. Barátság Maraton

XI. Barátság Maraton

2011. november 6., vasárnap, 10.30 óra

Miskolc-Egyetemváros

A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres testmozgás és az egymást segítő, őszinte barátság fontosságának hirdetése. Versenyzési lehetőség biztosítása valamennyi korosztály amatőr és profi sportolói számára.

Rendező: Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány. Ötletgazda-főrendező: Szűcs István

Versenyszámok:

A legrövidebb távra vállalkozók egy, a kismaratonisták kettő, a félmaratonisták négy, míg a maratonisták nyolc kört teljesítenek a Miskolctapolca felé kijelölt pályán. Az egyetemi körcsarnok előtti versenyközpontban elhelyezett elektromos sportórán körönként figyelemmel kísérhető az aktuális futóidő!

Nevezési díjak:

(A Bükki Hegyi Maraton (BHM)- futókártyával rendelkező egyéni indulók 20 százalék kedvezményt kapnak a nevezési díjból.)

Nevezés, rajtszám-átvétel:

a verseny napján 8 órától – 10.00 óráig (kismaratonra és félmaratonra 11 óráig)  az egyetemi körcsarnokban

1. Rajt: 10.30 óra: - maraton, 5,2 km.

2. Rajt: 11.30 óra: kismaraton, félmaraton egyéni és váltó

Rajt helye: az Egyetemi-körcsarnok előtt.

Cél: az Egyetemi-körcsarnok előtt

Frissítés: banán, nápolyi, szőlőcukor, tea (a váltó-helynél és a Balajti-cukrászda előtti fordítónál); Befutó-csomag a félmaratoni és maratoni egyéni célba érkezőknek!

Díjazás:

Ötpróbás pontokért is

A XI. Barátság Maraton pontgyűjtő helyszíne az „EDF DÉMÁSZ Ötpróba London 2012” elnevezésű országos szabadidősport rendezvénysorozatnak. Az 5,2 km-es távot, valamint a félmaratoni váltót teljesítők 1, a 10,4 km-t futók 2, míg az egyéni félmaratonisták és a maratonisták 4 pontot igazoltathatnak le a helyszínen, a Kisgalya KSE tagjainál.

További információ: 30/7212-403, e-mail: steveszucs@gmail.comoldal tetejére ^

2011. október 17.